Skip to main content

PLATFORM

ALLES OP ÉÉN PLEK

 

Ons platform biedt alles wat jullie nodig hebben om UGURU tot een succes te maken.

UGURU
APP

De UGURU app bevat alle informatie die je nodig hebt. Dus opdrachten, artikelen, instructievideo’s, en testjes. Precies op het moment dat jij er klaar voor bent in het programma, wordt het onderdeel automatisch voor je opengezet.

UGURU
ANALYTICS

UGURU geeft jouw organisatie toegang tot geanonimiseerde testresultaten. Hiermee krijg je antwoorden op vragen als: hoe ervaren mensen onze cultuur? Welke leerdoelen worden het vaakst genoemd? Welke gedragspatronen zien we terug in onze organisatie?

UGURU
SUPPORT

Als deelnemende organisatie krijg je toegang tot onze UGURU support, de plek met alle informatie en tools die je nodig hebt om UGURU tot een succes te maken. Logistieke tips, planningsschema’s, inspirerende campagne filmpjes, slide decks: het zit er allemaal in.

APP

DE APP WIJST DE WEG

Alles wat je als deelnemer nodig hebt, vind je in de app: voorbereidende opdrachten, inspirerende artikelen, duidelijke tutorials en natuurlijk een agenda voor elke Homegroup Sessie.

In onze app zit je als deelnemer van de eerste tot de laatste opdracht op het puntje van je stoel. De app neemt je stap voor stap mee door het programma, en zet je telkens weer in actie.

 
ONTDEK HOE

ANALYTICS

MET DATA KRIJG JE INZICHT

SELF
INSIGHTS

In elke stap van het programma verzamelen deelnemers inzichten over zichzelf.

Ze monitoren de voortgang op hun leerdoelen, verzamelen 360° feedback, en vullen tests in over hun persoonlijkheid en gedrag.

ORGANISATIE
INSIGHTS

Met geanonimiseerde insights ontdek je waar jullie deelnemers mee worstelen, welke leerbehoeften er zijn en hoe mensen de cultuur ervaren.

Op basis van deze informatie kan jouw organisatie gericht verbeteringen doorvoeren waar iedereen wijzer van wordt.

USER
DATA

Door het meten van gebruikerservaringen weten we precies hoe deelnemers onze programma’s ervaren en hoe we onze producten telkens weer beter kunnen maken. Zo kunnen we in de toekomst nog meer waardevolle programma’s aanbieden.

 

ONTDEK PROGRAMMA'S

SUPPORT

EEN VLIEGENDE START & ZACHTE LANDING

 

Met UGURU zit je zelf achter het stuur én in de control room. Maar je hoeft ook weer niet het wiel opnieuw uit te vinden, dat hebben wij voor je gedaan. 

Wil je weten hoe je homegroups samenstelt? Wil je zeker weten dat de planning in alle agenda’s komt? Wil je een gezamenlijke aftrap organiseren en wil je weten hoe dat moet? 

In UGURU support vind je alle tools, schema’s, tips & tricks. En staat jouw vraag er niet in? Dan zijn wij er voor je.

 

AT YOUR SERVICE