Platform

Het digitale thuis
van UGURU.

 • Hier komt alles samen.

  Het platform bevat alle informatie die je nodig hebt. Inspirerende video’s, voorbereidende opdrachten, interessante artikelen, scans die je ogen openen, en natuurlijk een duidelijke agenda voor elke sessie.

  Je kunt het platform bereiken via iedere browser, zowel op je desktop als op je mobiel.

  Op ons platform zit je als deelnemer van de eerste tot de laatste opdracht op het puntje van je stoel. We nemen je stap voor stap mee door het programma, en zetten je telkens weer in actie.

 • Scans die je ogen openen.

  UGURU biedt naast impactvolle journeys ook verrassende inzichten via onze u-scans, die door jou zelf en door uitgekozen mensen om je heen worden ingevuld: mensen die belangrijk voor je zijn, en wiens blik je graag mee wil nemen op je reis. Zo krijg je steeds meer zicht op jezelf, vanuit meerdere perspectieven.

  De inhoud van de u-scans is gebaseerd op wetenschappelijke kennis en uit jarenlange praktijkervaring. Samen met de Rijksuniversiteit Groningen werken we continu aan het valideren en optimaliseren van onze scans.

  Onze u-scans stoppen je niet in een hokje, maar geven je wel een hoop stof tot nadenken.

 • Inzichten waar jouw organisatie echt wat aan heeft.

  Doet jouw organisatie mee met meer dan dertig deelnemers, dan geeft UGURU ook waardevolle inzichten op organisatieniveau. Zo kom je er achter welke leerbehoeften er zijn, hoe mensen de organisatie ervaren, welke gedragspatronen er spelen, en wat ze graag anders zouden willen.

  Op basis van deze informatie kan jouw organisatie gericht verbeteringen doorvoeren waar iedereen wijzer van wordt.*

  *UGURU Analytics is een product van de pakketten Plus en Care.

 • Iedereen op schema.

  Wil je weten wat de voortgang is van alle deelnemers van jouw organisatie? Met geanonimiseerde gebruikersdata houden we jullie constant op de hoogte.

  Is iedereen on track? Wat is de impact van UGURU op de deelnemers? Hoe worden de verschillende onderdelen van UGURU gewaardeerd? Hoe scoren jullie ten opzichte van andere organisaties in onze benchmark?

  *UGURU Analytics is een product van het Plus en Care pakket

 • Impact monitor

  Halverwege en aan het eind van het programma halen we het net op: wat is de impact van het leerproces van je deelnemers? Hoe staat het met de gestelde doelen? Hoe ervaren deelnemers hun homegroup?

  *UGURU Analytics is een product van het Plus en Care pakket

Draag UGURU overal met je mee

Op zoek naar een aandenken aan je homegroup en jullie journey? Met een Homegroup Hoodie, Tote Bag of Notebook van UGURU draag je ze altijd met me mee.

Bekijk de shop

Winkelwagen

CART EMPTY

Nothing to see here. Try adding some products to your cart to check-out your order.