Onze missie

Waar lopen wij nou warm voor?

Iedereen de beste versie van zichzelf.

Champion League journeys. Bereikbaar voor iedereen.

Onze missie is om ontwikkelprogramma’s van het allerhoogste niveau bereikbaar te maken voor iedereen.

Onze peer-learning programma’s hebben minstens zoveel impact als programma’s onder leiding van een coach. Met het verschil dat onze programma’s gemiddeld nog geen 10% kosten.

Daarmee wordt persoonlijke, team- en organisatieontwikkeling bereikbaar voor iedereen. Niet alleen voor de happy few.

Waar geloven we in?

Bij UGURU hebben we een paar diepgewortelde overtuigingen. Die zitten in ons hoofd, in onze genen én ook in elke vierkante millimeter van onze journeys. Van de artikelen tot de agenda van de sessies, van de walks tot de talks, en van peer-learning tot peer-power.

 • Empowerment

  Mensen zijn tot veel meer in staat dan ze denken. Elk beetje wijsheid zit al ergens verstopt. Je moet alleen weten waar je moet zoeken.

 • Yes, you can!

  Je hebt helemaal geen coach nodig. In de meeste gevallen heb jij zelf alles in huis om te groeien. Wat je wél nodig hebt, zijn een paar eerlijke spiegels. Want samen zie je meer in jezelf. En daar is je homegroup voor. Door het zelf te doen stijgt je gevoel van autonomie, zelfvertrouwen en eigenaarschap en daardoor wordt elke verandering duurzamer.

 • Iedereen dezelfde taal

  Of je nu een frisse 25-jarige bent of een doorgewinterde 50-er, er valt altijd wat te leren over jezelf. Als iedereen dezelfde taal spreekt, groeit het wederzijds begrip en verbetert de samenwerking.

 • Geen hokjes

  De meeste tests zijn onzin. Ze missen validiteit en betrouwbaarheid terwijl mensen er soms hun hele identiteit aan ontlenen. UGURU gebruikt scans alleen als input voor reflectie. Wij stoppen mensen niet in hokjes, maar geven ze stof tot nadenken. 

 • Korreltje zout

  Persoonlijke ontwikkeling is soms best taaie shit, daarom heb je humor en lichtheid nodig om het draaglijker te maken en om er achter te komen dat de reis naar binnen eigenlijk best leuk is. Neem jezelf gewoon met een korreltje zout.

Organisaties die je voorgingen

Duik in de ideeën achter UGURU

De methode van UGURU is gebaseerd op jarenlange ervaring in de praktijk en wetenschap. Ervaring die al eens gevangen en opgetikt werd door ons team. In onze shop vindt je onder andere Egotrip; het boek van onze eigen Nanja. Inzichtelijk, leesbaar en vermakelijk voor wie een diepe duik wil nemen in de ideeën en wereld achter UGURU.

Bekijk onze Shop

Winkelwagen

CART EMPTY

Nothing to see here. Try adding some products to your cart to check-out your order.