Programma's | Culture

Impact op cultuur. Vanuit de kern van de organisatie.

Vragen?

hello@uguru.nl

Connect: een journey voor organisatieontwikkeling.

Meer onderling begrip. Betere resultaten.

Teams, afdelingen en organisaties. Zet een paar mensen bij elkaar en er gebeurt … van alles! De gemiddelde soap is er niks bij. Onderhuidse spanning, muren van onbegrip, oordelen over en weer, geroddel bij het koffieapparaat.

Vaak kijken we bij dit soort gedoe hoopvol naar de leiders: zij moeten het oplossen. Maar zo werkt het eigenlijk niet toch? Want als we betere samenwerking willen, en meer verbinding dwars door de organisatie heen, moet iedereen achter het stuur kruipen.

UGURU Connect verbindt door het goede gesprek te leren voeren. Over doelen, resultaten en afhankelijkheden. Over begrip, veiligheid en ook over gedoe. Deze dialoog is natuurlijk niet in één sessie gefikst. Daarom duurt Connect 5 maanden en je bent er zo’n 2 uur per week mee bezig. Kleine stapjes, grote impact.

Kan jouw team of organisatie een stap vooruit gebruiken? Wil je meer onderling begrip en bewustzijn creëren? Wil je meer samen en minder solo? Dan is Connect de reis voor jullie.

Pricing

De opbouw van een Culture journey

Onderdeel

Plus

Meest gekozen

Care

Programma: Journey & setup

Journey van 5 weken

Gedurende het programma krijg je toegang tot het platform. Daar staat alle content die je nodig hebt voor je journey: audio- en video tutorials, artikelen, u-scans, opdrachten, en een duidelijk programma  voor de sessies.

 

Bij UGURU geloven we niet in labels. Maar wel in spiegels! In elk hoofdstuk vul je een u-scan in en vraag je twee anderen de scan voor jou in te vullen. Zo krijg je in vijf chapters een 360 graden beeld van jezelf.

 

We nemen je stap voor stap mee door het programma. Elke keer dat er een opdracht voor je klaar staat of een nieuw onderdeel begint, ontvang je van ons een ‘nudge’.

In 5 chapters naar meer verbinding

 • 01
  Forward

  Bepaal samen het doel.

 • 02
  Back

  Deel de verhalen uit je eigen geschiedenis.

 • 03
  Inside

  Ervaar de rol van het ego.

 • 04
  Outside

  Onderzoek jullie gedragspatronen.

 • 05
  Beyond

  Oogst de inzichten en kijk vooruit.

Online. Offline.

Waar je maar wil.

Onze programma's zijn zo ontworpen dat je sessies zowel fysiek als online kunt doen. Dus of jullie nou een paar straten verderop wonen of in een ander land, je kunt deelnemen waar je maar wil.

"Door een gedeelde taal en uitdagende opdrachten leerden we gedrags- en cultuurverschillen beter te begrijpen."

Frits Snel | Country manager Benelux | Tony’s Chocolonely
 • 2350 +
  deelnemers
 • 94 %
  heeft zichzelf beter leren kennen
 • 100 %
  heeft meer begrip gekregen voor anderen
 • 94 %
  zou UGURU aan een vriend of collega aanraden

FAQ

 • Dit wil ik ook voor onze organisatie! Hoe pak ik dat aan?

  Zie je dit helemaal zitten voor jouw organisatie? Laat hier je gegevens achter, en vertel alvast iets over wat je wensen zijn, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
 • U… wattuh?

  Je spreekt het uit als “joegoeroe”. Want wij geloven dat jij de goeroe bent. Je bent geboren met alle wijsheid die je nodig hebt om te groeien. Je moet alleen even weten waar je moet kijken. UGURU geeft je zelf de touwtjes in handen.
 • Voor wie is UGURU?

  UGURU is geschikt voor iedereen die gemotiveerd is om over zichzelf te leren en bereid is in de spiegel te kijken. Met onze duidelijke taal en heldere opdrachten is UGURU er voor iedereen, ongeacht leeftijd, rol, of achtergrond.
 • Geloven jullie niet in coaches?

  Juist wel! Coaches zijn nodig als je vastloopt. Maar je loopt toch niet altijd vast? Om jezelf of jullie organisatie te ontwikkelen heb je in essentie maar twee dingen nodig: de juiste vragen en elkaar. Dat is wat UGURU biedt.
 • Hoe maakt UGURU op grote schaal impact?

  Door peer learning is er geen coach nodig en kunnen de kosten drastisch omlaag. Hierdoor is UGURU bereikbaar en toegankelijk voor iedereen die wil leren. Want persoonlijke ontwikkeling is niet alleen voor de happy few. UGURU is er voor iedereen.
 • Hoeveel tijd kost een journey?

  Een Journey duurt acht maanden, en vraagt een tijdsinvestering van ongeveer vier uur per maand. Ontwikkeling is een proces, niet een moment. Met een programma van acht maanden zorgen we ervoor dat inzichten de tijd krijgen om te blijven hangen.
 • Hoe houdt UGURU je bij de les?

  Iedere Journey bevat zogenaamde ‘learning nudges’; prikkelende communicatie die je steeds weer even helpen herinneren of je een duwtje in de goede richting geeft. Zo blijft iedereen geboeid en actief.
 • Wat is een goede homegroup?

  Een homegroup bestaat uit zes ‘gelijkgestemden’. Daarmee bedoelen we: mensen die aan elkaar gewaagd zijn, die elkaar de goede vraag kunnen én durven stellen. Een mooie mix aan persoonlijkheid en achtergrond. Want diversiteit werkt. De onderdelen uit het programma zijn precies afgestemd op zes personen. Zes is dus het magische getal bij UGURU.
 • Hoe stel ik een homegroup samen?

  UGURU is beschikbaar voor iedereen. Dus of je nou een organisatie bent, of met vijf anderen een homegroup wil starten, bij UGURU kan het. Wil je meer informatie over wat UGURU voor jouw organisatie kan betekenen, klik hier. Heb je vijf mensen in gedachten met wie je een homegroup wil starten, klik dan hier.
 • Kan ik me ook in mijn eentje opgeven?

  Op dit moment is het alleen mogelijk om je in te schrijven als organisatie, of met een homegroup. Bij UGURU zijn we constant bezig onze programma’s verder te verbeteren. Wil je op de hoogte blijven van onze avonturen, laat dan hier je gegevens achter.

Draag UGURU overal met je mee

Op zoek naar een aandenken aan je homegroup en jullie journey? Met een Homegroup Hoodie, Tote Bag of Notebook van UGURU draag je ze altijd met me mee.

Bekijk de shop

Winkelwagen

CART EMPTY

Nothing to see here. Try adding some products to your cart to check-out your order.