Skip to main content

THE CODE

HOE WERKT UGURU?

 

Welke code hebben we nou eigenlijk gekraakt?

Nou, omdat je zo aandringt zullen we het verklappen.

Peer learning is een van de meest impactvolle, duurzame – én wetenschappelijk bewezen – vormen van ontwikkeling die er is. Je leert sneller, vaker, laagdrempeliger en veiliger. En het is het beste antigif tegen aangeleerde hulpeloosheid.

Action learning betekent niet ‘praten over’ maar gewoon doen. Meteen aan de slag gaan met wat je hebt geleerd vergroot de transfer of training. En het dappere gesprek voeren met je belangrijkste stakeholders, in plaats van er met een boog omheen lopen. Denk je eens in wat er gebeurt als iedereen in de organisatie dit doet!

Blended learning combineert face-to-face met online leren. De homegroup is dus maximaal flexibel. Onze prikkelende learning nudges zorgen ervoor dat iedereen van de eerste tot de laatste stap blijft aangehaakt. Gedurende het programma verzamel je data waarmee je steeds meer inzicht krijgt in jezelf en in de organisatie.

Inzicht én een schop onder je kont dus.

Door deze drie elementen in de mix te gooien met ijzersterke evidence based content ontstaat ‘de UGURU formule’. Elk hoofdstuk uit een JOURNEY of SESSION bestaat uit vier onderdelen:

Introductie & Voorbereiding

“De artikelen zijn super interessant en sluiten naadloos aan op de opdrachten van de hoofdstukken.”

Dit is het moment dat je je voorbereidt op het hoofdstuk door middel van een inspirerend en gefundeerd artikel en een self/360º assessment.

Homegroup Sessie

“Tot onze eigen verbazing liepen de sessies als een trein. Het ging helemaal vanzelf.”

In de sessie duik je samen met je Homegroup de diepte in. Een veilige plek om in de spiegel te kijken en te experimenteren met nieuw gedrag.

Courageous Conversation

“Door de Courageous Conversation heb ik gesprekken gevoerd die ik anders in geen 100 jaar had gevoerd.”

Een Courageous Conversation is het soort dialoog waarvan je weet dat je die eigenlijk zou moeten voeren, maar toch maar blijft uitstellen. Elk hoofdstuk voer je zo’n gesprek met iemand in je omgeving.

Walk & Talk

“De Walk & Talk was steeds het fijnste moment van elk hoofdstuk.”

Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een Walk & Talk, waarin je met een van je ‘homies’ een wandeling in de natuur maakt – virtueel of fysiek – en samen reflecteert op de lessen van het hoofdstuk.

ANYWHERE

WAAR JE OOK BENT
UGURU WERKT ALTIJD

 

Bij UGURU begrijpen we hoe belangrijk echt contact is. En hoe schaars onze tijd. Daarom zijn onze programma’s zo ontworpen dat je sessies zowel fysiek als online kunt doen. Of je homies nou een paar straten verderop wonen of in een ander land, met slimme technologie en een groeiende acceptatie van online leren, kan het waar je maar wil.

Om ervoor te zorgen dat onze programma’s voor iedereen toegankelijk zijn, bieden we ze bovendien zowel in het Engels als in het Nederlands aan.

 

ONTDEK DE PROGRAMMA'S